Nimittäin päästään eroon noista vaalimainoksista. Ärsyttävät varsinkin telkassa.

Äänestämässä kävin aamupäivällä. Kuopus oli mukana pyörällä. Ehdokkaan päätin siellä kopissa. Poika kyseli kovasti ketä äänestin mutta en kertonut. Aloitti sen kyselyn jo siellä vaalipaikalla...Kotona kyllä kerroin pojille puolueen. Hassusti kävin nimittäin mies äänesti yhtä numeroa aikaisempaa ehdokasta. Kopissa olimme kumpikin miettineet näitä kahta eri vaihtoehtoa ja toinen päätyi toiseen ja toinen toiseen. Kotona emme puhuneet etukäteen ehdokkaista.

Märkähän tuo keli on. Pesuhuone täynnä kuivuvia vaatteita. Varsinkin Kuopuksen ulkovaatteet on joka koulupäivän jälkeen pesukunnossa.

Vapaapäivä mennyt laiskotellessa. Onneksi on vielä kaksi vapaata edessä. Ja ihanaa huomenna kun pojat lähtee kouluun. SAAN olla yksin kotona. Olenkin sitä kaivannut.

Kihti on iskenyt käden lisäksi varpaaseen. On tuo kävely hieman hankalaa. Särkylääkettä uppoaa.

Töissä oli eilen todella kiirus päivä. Sai tehdä oikein urakalla hommia. Ja ylitöiksihän se tietenkin meni. Tavallaan tykkäänkin kun  on välillä oikein hulabaloot. Meikäläisen ei tarvitse harrastaa mitään extremeurheilua kun töissä tulee rajojaan kokeiltua aina välillä. Ehtiikö tehdä kaikki ajoissa ja kunnialla. Ja puhelin soi ja taas pitää juosta sinne ja tänne. Mutta onneksi ei jokapäivä...

Esikoista kiinnostaa (yllätys yllätys) nämä vaalit nyt kovasti. Kyseli kansanedustajien palkkoja sunmuuta. Aikoo ehdokkaaksi vuonna 2015. Onhan se hyvä että on pitkäntähtäimen suunnitelmia. No silloin ainakin tiedän ketä äänestän jos satutaan samassa vaalipiirissä vaikuttamaan.

Mietin tuossa noita ns. julkkisehdokkaita. Onhan niitä mutta kun ovat kaikki (mielenkiintoiset) toisissa vaalipiireissä. Tai, onhan täällä tuo hunajamies siitä Maajussille morsian ohjelmasta. En kyllä äänestänyt...

Pääsiäinenkin on jo kolmen viikon päästä ja silloinhan ollaan reissussa. Lähdetään perjantaina, ollaan yö hotellissa ja lauantaina risteilylle. Sunnuntaina takaisin Turkuun. Sitten mietitään ajetaanko suoraan kotiin vai jäädäänkö vielä yhdeksi yöksi Turkuun. Turunlinna on mahtava paikka. Käytiin siellä pari vuotta sitten. Nyt on Kuopuskin jo vähän isompi niin jaksaa taas toisellalailla tutustua paikkaan. Ja kylpylässä voisi piipahtaa. Katsotaan.