Viikonloppukin oli ja meni. Perjantaina saatiin siivotuksi ja käytiin pizzalla. Pojat olivat paljon kavereidensa kanssa ja eilen Kuopus oli isänsä kanssa maalla. Nyt sitten taas arkea.

Esikoisella taas säpinää yhden tytön kanssa. Hieno juttu kun taitavat aamulla mennä yhdessä kouluun. Aikaisemmin poika lähti aina viimetipassa  mutta nyt lähtee varttia aikaisemmin. Mutta puhuminen asiasta ei onnistu, tytöistä ei yksinkertaisesti puhuta. Vähän olen saanut asiasta puhuttua esim. jonkun tv-ohjelman kautta. Siis aivan yleisellä tasolla.

Aamulla Esikoisen kurkku oli kipeä. Toivottavasti eivät sairastu ja jää tänne kotiin minun "ilokseni". Ja ensi viikolla loma, ei silloinkaan sopisi sairastua. Esikoinen haluaa nyt ehdottomasti lähteä papan ja mummin luo lomalla. Siis että minäkin ja pikkuveli lähtisi mukaan. En tiedä, ei kamalasti innosta. En tiedä jaksanko ajaa autolla monta tuntia. Ainakin pitäisi pitää taukoja useasti. Katsotaan nyt.

Sunnuntaisin tulee telkasta kamalasti katsottavaa. Pitää laittaa ohjelmia talteen ihan monelta kanavalta yhtäaikaa. Huh huh.

Jaa, taitaa olla talvi tulossa. Sää kuulemma 15 astetta viileämpää kuin viimeviikolla. No, jos taas etsitään hyviä puolia tähän kotona oloon niin ei tarvitse miettiä talvirenkaita. Ei mustaa jäätä sunmuuta.

Kauppaan pitäisi raahautua. Mutta ei oikein jaksa. Väsyttää. Yöllä tuli tuijottettua BB:tä. En ymmärrä mitä se yksi huuhkaja piti sinne laittaa. Ja oikeastaan se on epäreilua kun julkkis menee taloon. Fanit on jo valmiina.