Pojat koulussa ja eskarissa. Jee. Anssi Kelaa kuuntelen HIEMAN liian kovalla. Toivottavasti seinän takana ei olla kotona.

Aamulla esikoinen aloitti mankumisen siitä uusimmasta Harry Potterista. Hermostuin ja menin takaisin maaten. Tuli makkariin perässä ja  ehdotti tekevänsä koulun jälkeen kovasti töitä ja että maksaisinko minä palkkaa. Ennen kouluun lähtöä teki postilaatikolle reitin lumikolalla. Niinhän se on, silloin kun jotain halutaan niin ollaan niin mielinkielin. Nyt voisi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja siivotuttaa pojalla oikein kunnolla.

Pitää tänään ottaa kuvia käsitöistä mitkä on saatu valmiiksi tänä vuonna. Yritän niitä liittää tänne.

Eskarilaisen vein yhdeksäksi eskariin ja samalla kävin kaupoilla. 7 veljestä-lankaa tarttui yksi kerä. Kirpputorilta löysin eskarilaiselle aivan ihania H&M-paitoja 3 kappaletta...Ja halvalla tietenkin. Kaapit kyllä pursuaa noista aivan ihanista kirpparilöydöistä. Mutta mutta. Ruokakaupassa tein isommat ostokset. Lauantaina kun on työpäivä niin yritin jo ajatella viikonloppua.

Nyt yritän tehdä kotihommia. Ruokakaupassa sorruin kyllä uusimaan Seiskaan. No, ripustan pyykit, laitan uudet koneeseen ja sitten lehden kimppuun.