Kansainvälinen tunnelma ollut meidän lähiuimarannalla tällä viikolla. On kuunneltu italiaa ja tänään ruotsia. Huomaa että on kesälomat ihmisillä ja tulevat perheensä kanssa entisille kotikonnuilleen lomailemaan. Harvinaista näillä leveysasteilla, siis kuulla vieraita kieliä puhuttavan. Myös venäläisiä mansikanpoimijoita on kylillä pyörinyt kovasti. Kaupoissa kuulee puhuttavan venäjää samanverran kuin suomeakin.

Eskari oli kovin väsynyt päivän uurastuksesta. Kello herätti 06.00 aamulla ja kyllä poika reippaasti heräsi. Automatkan kotiin tosin oli nukkunut, se suotakoon. Uimassa poika kävi tänään neljä kertaa ja unta ei tarvinnut houkutella.

Esikoinen soitti aamulla mansikkapellolta, mummin kanssa olivat keräämässä pakkaseen mansikoita. Illalla oli 4-vuotiaan serkkunsa kanssa kyläilemässä jossakin (?). Ei tiennyt missä on kun soitin...Kaipa sinne hyvää kuuluu. Ylihuomenna jo nähdään.

Huomenna pitäsi olla hieman rauhallisempi päivä töissä. Jos ehtisi tehdä jotain muutakin kuin sitä pakollista hommaa. Monta rästijuttua odottaa. Varasin myös viikonlopuksi useamman työntekijän ettei kenenkään tarvitsisi itseään polttaa ihan loppuun.

Nyt unille.