Joo, eilen ukkosti täällä ekan kerran tänä kesänä. Ja ajoitus osui tietenkin ihan nappiin! Juuri lastenohjelmien ajaksi. Ei uskallettu laittaa sitten telkkaria päälle. Meillä nimittäin muutama vuosi sitten ukkonen hajotti telkan, ollaan tultu vähän varovaisimmiksi. Ja eilen kun oli vielä se hössötys kun valmisteltiin sitä juhliin lähtöä...Ajattelin että Eskarin saa tainnutettua lastenohjelmilla. Mutta ei!

Lehdestä luin aamulla että Esikoisen pesäpalloharjoitukset on ensi viikolla  kello 10. Kerroin sen iloisenä tänä aamuna ja poika kysyi: Jaa yöllä vai?  Heh heh, pääseepäs poika ainakin keskiviikkona ylös sängystä ajoissa.

Iltavuoroon tänään. Eskari makaa sängyssä eikä kuulemma jaksa nousta. Eiliset juhlat väsyttää. Niinhän niillä juhlilla on tapana. Tein pirteänä tuossa ruoan jo illaksi valmiiksi ukoille ja paistoin samalla pellillisen noita karjalanpiirakoita. Pitää poika houkutella niiden avulla ylös...Hei, ne piirakat on noita valmiita tiedättehän. En nyt NIIN pirteä ollut että ihan itse olisin ne piirakat väsännyt. Vaikka kyllä sekin onnistuu. Aikanaan mummolle oli tosi tärkeää että opin piirakoiden teon. Kun tulin opiskelupaikkakunnalta kotiin viikonlopuksi ja poikkesin mummolla joka asui lähellä rautatieasemaa hän oli tehnyt piirakkataikinan valmiiksi ja keittänyt puuron. En päässyt lähtemään ennen kun ensimmäinen pelti oli paistettu. Kyllä sai pulikka kyytiä kun ravintolaan meno houkutteli...