Raikui tänään meidän kirkossa yhdeksän pintaan. Yöllä tuli nukuttua liian vähän joten kun herätyskello soi unta olisi kyllä mielellään jatkanut. Ei muuta kun kasvojen pesu ja reippaasti herättelemään poikia kirkkoon. Aamupalaa ei syöty vaan suoraan vaatteet päälle ja reissuun.

Laulut taisivat olla samat mitä neljänä vuotena on kuultu/laulettu. Ainoastaan suvivirsi soi uruista melko mahtavana, kanttorilla oli oikein kunnon esitys. Viimeistään siinä vaiheessa heräsi. Ihmiset on muuten hassunnäköisiä kun ne haukottelee suu kiinni. En voinut olla huomaamatta...Ensi vuonna sitten Eskarikin istuu siellä oppilaiden kanssa. Nyyh. Eskari katseli hyvin kiinnostuneesti tapahtumia. Istuttiin yläparvella ja meillä oli hyvät näköalat.

Esikoinen sai hyvän todistuksen. Numeroarvosanoja ei tullut, kuulemma sitten viidennellä eli ensi vuonna saavat numerot. Pojan mielestä hyvä juttu. Musiikista tuli huonoin arvosano vaihtelevasti...Ei tullut kyllä yllätyksenä. Matikka ja englanti parhaimmat arvosanat. Käyttätymispaperissa oli vähän enemmän niitä rasteja siinä keskivaiheessa. Mistähän lie johtuu...

Anopin ja appiukon luona käytiin perinteisellä todistuskierroksella. Molemmille pojille tuli tili 20 euroa. Vähän puhuttiin että Esikoinen menisi ukkia auttamaan ensi viikolla. Työlistalla olisi keinun maalausta ja nurmikon leikkuuta. Hyvä juttu. Niin moni kaveri lähtee/lähti jo kesämökille tai reissuun. Ukki vihjaili myös skootterilla ajosta. Toivottavasti ukin innostus ei lopahda...

Esikoisen hiukset värjättiin mustaksi tänään. Olin homman luvannut kesälomalla suorittaa. Hyvin sopii väri pojalle, oli itsekkin oikein tyytyväinen.

Meillä on tapana ollut aina antaa lahja kouluvuoden päättyessä. Viime vuonna taisi olla kumivene. Skeittilauta ollut joskus. Tänä vuonna poika halusi vaatteita Kesportilta. Eli sitten ostettiin t-paita ja lippis merkkiä ADIO. Kuulemma tosi hyvä merkki. Ainakin hinnakas. 49 euroa meni kauppaan ja vielä saatiin alennusta 4,5 euroa. Just. Meikäläinen suosii yleensä Prismaa tms. Sitten kun oikein hurvitellaan käydään Seppälässä...Mutta nyt on paita ja lippis mielenmukaiset.

Muuten Eskarihan ei ole enään eskarissa että nimenmuutosta mietitään. Mutta katsotaan sitten elokuussa.

Soitin perjantaina siitä työpaikasta. Mies oli kiinnostunut mistä olin paikasta kuullut koska se on ainoastaan sisäisessä haussa...Eli kuullosti vahvasti siltä että tekijä on jo katsottuna. Totesi kyllä että aina voi tietenkin hakea. Mutta kyllä uskoisin haastatteluun pääseväni. Hullujahan ne on jos eivät minua sinne pyydä! Mutta todella mielenkiintoiselta paikka vaikutti ja halukkuutta kyllä täältä löytyy. Katsotaan miten käy. Toivottavasti hoitavat homman nopealla aikataululla.

Keitin tänään ison kattilallisen riisipuuroa ja hyvin upposi. Ruoaksi ostettiin pakastepizzat jotka syötiinkin heti kirkon jälkeen aamupalaksi siis. Illaksi tein broilerikastiketta ja riisiä. Nam.

Esikoinen nauttii kesälomastaan ja katsoo jotakin ihmeleffaa. Varmistin ettei ole K15 elokuva, ei ollut ei.

Nyt vielä iltapalaa ja nukkumaan.