Lauantaita vaan! Sauna on lämpiämässä ja odotellaan jo viisuja täällä kovasti. Lievä innostus on vallannut mieleni ja uskon että Hanna on kolmen parhaan joukossa!!

Pojat on ulkona. Kaveri tuli hakemaan vielä Kuopusta ja Esikoinen lähti "vakoilemaan" heitä. Pojat rakentaa majaa ja sitten Esikoinen vakoilee heitä jonkun puun takana. Annoin ukaasin että heti paljastumisensa jälkeen pitää lähteä sieltä pois. Pitäähän se rakentajilla joku rauha olla.

Kolmen viikon päästä sitä ollaan jo kesälomalla. Huh huh.

En ole saanut aikaiseksi täytekakkua. Tai siis se pohja piti tekemäni jonka pojat sitten huomenna olisivat koristelleet. Mutta pitää kehitellä jotakin. Esikoinen kyllä sanoi sen tekevänsä mutta ei mitään ole tapahtunut. Valmiita pohjia olen joskus ostanut ja ne on kyllä ihan kamalia!

Kuopuksella oli hirmu halu esitellä lahjansa jo tänään. Ei millään jaksaisi odottaa huomiseen. Mutta piilotti sen nyt toiseen paikkaan.

Minäkin varasin kirpputoripöydän ensi keskiviikoksi. Tavaroita olen laitellut valmiiksi. Kyllähän sitä kaikkea kertyy nurkkiin. Ikävintä koko touhussa on se kun ne myymättömät tavarat pitää raahata takaisin. Tai voisihan ne lahjoittaa kirpparille. Hyvään tarkoitukseen. Pojatkin laittoivat omia tavaroitaan myyntiin. Lappuun sitten laitetaan pojan alkukirjain niin saadaan jaettua rahat oikeaan osoitteeseen...

Esikoiselle ostettiinkin sitten ihan uudet piikkarit kun ne käytetyt olivat ehkä numeroa liian pienet. Hintalapussa oli 79 euroa ja ajattelin kauhulla miten kalliita ne on. Mutta sitten kun sai seuran alennuksen niin maksettavaksi jäi 49 euroa. Kai niillä tämän kesän juoksee. Sanoinkin Kuopukselle että hänen on nyt pakko aloittaa pesäpallon peluu kun on piikkaritkin jo valmiina...Piikkarit on kokoa 43...Toivottavasti tuo jalkan kasvu pysähtyy.  Minun isälläni taitaa olla jalka kokoa 46. Eikä minullakaan mikään pieni ole tuo kengän numero. Että pystyssä pysytään vaikka vähän tuuleekin!