Taas valmista käsityörintamalta:

1016824.jpg

Ylempi pipo on tehty Esikoiselle Novitan  Mambo langasta. Ihana lanka, nopeasti valmistuu ja piposta tuli lämmin. Ja jopa poika hyväksyi sen! Alla toinen samanlainen pipo Novitan Karuselli langasta, nyt sitten itselleni. Oiva pipo näille keleille, ei kutita mutta kuitenkin lämmittää. Ehkä kovilla pakkasilla ei ihan riitä.

1016827.jpg

Tässä sitten Novitan raitalangasta kummitytölle joululahjapakettiin pipo ja kaulaliina. Minusta ihana värisävy, niin tyttömäinen! Pakettiin laitan lisäksi jo kesällä ostamani askartelupakkauksen mikä sisältää helmiä ja pieniä kirjontatöitä. Kummitäti yrittää ohjata käsitöiden ja askartelun suuntaan...

Katsastin tuossa käsityökorin ja muutaman nyssäkän ja huomasin että keskeneräisiä töitä on melkoisen paljon. Osa töistä on vain päättelyä vaille... Nyt aloitin Kuopukselle pipoa ja Esikoiselle lapasia.

Aamupäivällä satoi ihan kiitettävästi. Oltiin sisätiloissa. Iltapäivällä oltiin maalla pitkästä aikaa koko porukka. Pojat laittoivat Mummon ja Ukin puut pinoon. Tili tulee kuulemma sitten vähän myöhemmin.