Ei ne pojat kauaa jaksaneet Tuntematonta katsella. Lähtivät ulos. Toinen pelaamaan jalkapalloa (joulukuussa...) ja toinen hiekkalaatikolle (joulukuussa...).

Piparkakkutalo on vaiheessa. Katto puuttuu. Pojat valitsivat tuommoisen harjakattoisen mallin ja jo sen koristelu vei aikaa. En sitten "ehtinyt" kattoa kasaamaan kun piti joutua toisaalle. No jos huomenna. Toivottavasti se vaan pysyy koossa. Itse ehdotin tuommoista pienempää mallia mutta siitä ei kuulemma ollut mihinkään.

Lordia odotettiin juhliin mutta eiväthän nuo ilmaantuneet. Eivät ole pojat ennen olleetkaan niin innokkaita juhlien seuraajia!

Esikoisella ensimmäinen finni! Leuassa. Kieltämättä melko näkyvällä paikalla. Kaverin isoveljellä kasvot kukkii oikein kunnolla ja vähän oli poika huolissaan miten hänelle käy. Minulla ei aikanaan montaakaan finniä ollut enkä tiedä miten niitä "hoidetaan". Pitää etsiä ohjeita vaikka netistä. Lohduttelin poikaa, on niitä kuulemma muillakin. Suomi 89 vuotta ja eka finni!

Mulla itselläni psori pahempana kuin vuosiin. Päänahka kutiaa ja korvantaustat. Ilkeetä. Pitäisi aika tilata lääkärille mutta kun olen niin onnettoman saamaton asian suhteen. Mutta perusrasva ei enään auta ja sitä KALLISTA rasvaa ei saa kuin reseptillä.

Huomennahan olen vapaalla ja sanoin Kuopukselle että en häntä kouluun saata. Postilaatikolle korkeintaan. Että tulisi vähän kokemusta tuohon hommaan vähän enemmän. Kyllä se hänelle kuulemma sopii. No, katsotaan sitten aamulla mitä hän asiasta tuumii.