Vesisade ei ole alkanut, vielä. Pistinkin pojat pihalle, potkivat palloa. Sitten rupesi kyllästyttämään ja lahjoin heidät. Raha kouraan ja lähtivät kioskille pyörällä karkkipäivän ostoksille. Esikoinen vielä sinnittelee karkkilakkonsa kanssa joten ostanee purkkaa. Huhtikuussa tulee vuosi täyteen ja silloin hän kuittaa 50 euroa. Tulee halvemmaksi minulle. Ihmettelen kun hän ei sitä (vielä) tajua, olisi pyytänyt enemmän...

Mies lähti kaverilleen yökylään parinsadankilometrin päähän.

Esikoisella ei ollutkaan sitä vyökoetta eilen. Ja tänään piti alkaa pesäpalloharkat koulun salissa, nekin peruttiin. Lauantaina harkat on ihan hyvä idea. On aikaa.

Jossakin sääennusteessa eilen sanottiin että ei tule lunta jouluksi. Lappiinko tästä pitäsi lähteä? Joulufiilis vähän hakusessa. Kortteja en lähetä, en ole moneen vuoteen lähettänyt. Pojat askartelevat muutaman kortin isovanhemmille. Nuo jouluvalot näyttävät ihan hassuilta takapihalla. Eilen kyllä sorruin K-kaupassa ostamaan sisälle siniset jouluvalot. Nyt ne kököttää tuossa telkan päällä. Kieltämättä hyvännäköiset. Minä haluan aina semmoisen tunnelmavalaistuksen ja mies kaikki valot päällä. Siis olohuoneessa. No tänään saan tunnelmoida sitten ihan rauhassa.

Ruoka tulollaan. Kattila kiehuu, pitää mennä hätiin.