Näin se on juhlapäivä jo loppumaisillaan. Tänään tuli 40 vuotta täyteen!!! Arkisesti on päivä kulunut. Mies tuli aamulla yövuorosta, muisti onnitella ennen nukahtamista.

Mietin että mitenkähän pojat jaksavat herätä vapaiden jälkeen. Hyvinhän tuo sujui, Eskari oli innoissaan kun mentiin pyörällä eskariin ja Esikoinen tuntui muuten vaan olevan kovasti innoissaan kouluun menosta. Kun oli niin niin monta päivää reissussa eikä oikein nähnyt kavereita.

Ostin pari pientä kanavatyötä, enkeliaiheisia ja aloittelinkin jo. Jos saisi joskus valmiiksi makuuhuoneen seinälle. Kaapissa on varmaan viisi työtä "vähän vaille". Pitäisikin katsastaa ne ja kehystää. Niistä tulisikin muutama joululahja.

Pesin tänään keittiön verhot ja huomenna olisi ikkunoiden vuoro. Mutta kun muistelin vanhoja "kesäverhojani" en millään haluaisi niitä ikkunaan pistää. Että kaipa tässä pitää uusia verhoja katsella. Kaapeissa on kyllä monet verhot ja monia niistä ei kyllä tule edes pidettyä. Pitäsi laittaa kiertoon ja osan voisi heittää suoraan roskikseen. Pitäisi ja pitäisi.

Mitenköhän tuo uni maistuu nelikymppisenä? Pitääpä kokeilla. Voin aamulla kertoa miten kävi...