Uusi pohja taas täältä. Kun ei lunta sada muuten niin satakoon sitten edes täällä!

Eilen lähdettiinkin Kuopuksen kanssa uimaan. Ja kyllä rentoutti. Olin sen vesiputouksen alla useammankin kerran ja kyllä hartiat tykkäsi. Niin mikä jouluhössötys????

Jouluhan ei ole vielä edes tullutkaan mutta meillä alettiin jo laskemaan öitä siihen kun saa ampua raketteja. Ensimmäiset mainoslehtiset niistä saapui meille eilen ja suunnitelmia on jo tehty mitä pitää ehdottomasti hankkia. Jaaha.

Illalla paketoin lahjoja jotka jäävät tälle paikkakunnalle. Nyt ne odottavat eteisessä kuljetusta eteenpäin.

Pojilla oli todistukset ihan ok. Esikoinen ei saanut vitosta ja kymppiä (musiikki/uskonto) vaan kutosen ja ysin. Kuopus oli saavuttanut kaikki tavoitteet ja se käsiala oli tosiaankin odotetusti huonoin arvosana. Mies ei todistuksia katsonut. Eihän hän ole nähnyt viime keväänäkään saatuja!!

Ostin muutaman siiderin ajatuksena ne tuhota eilen mutta eihän siitä tullut mitään. Yhden join ja se sitten siinä. Väsyttämään rupesi.

Veljen perheeltä tuli joulukortti ja he kutsuivat joulukahveille 25.12. Meinasin laittaa tekstaria että enhän minä kahvia juo...Ei tosiaankaan olla kamalasti yhteyksissä. Kaipa siellä voi poiketa. Asuvat uudessa talossa enkä minä siellä ole vielä käynytkään. Vanhemmiltani tuli myös kortti jossa sanottiin että sinne tulee tonttu jo 23.12. Nyt sitten arvuutellaan mitä se tarkoittaa...

Alennusmyynteihin pitää joutua. Kiire.