Niin, siis työpäiviä jäljellä tuon verran.

Illalla meni hermot (taas kerran). Tulin iltavuorosta 18.30 ja mies antoi tilannekatsauksen: Esikoinen pesäpallokentällä ja Kuopus kaverinsa kanssa pyöräilemässä. Olipa yllättävää...Mies lähti siinä melkein samalla ovenavauksella.

Kuopuksella ei ollut kännykkää ja kello oli 19.15. Soitin Esikoiselle joka oli jo kotimatkalla että tulee leikkipuiston ja tuon kaverin kodin kautta, pyytää pikkuveljen kotiin jos näkee. Esikoinen oli minun pyörällä liikkeellä joten minun oli melko hidasta lähteä poikaa etsimään. Ei näkynyt ei kuulunut. Esikoinen kotiutui. Otin sitten  pyörän ja tein lenkin. Ei löydy. Soitin miehelle vihaisena että poikaa ei näy.

Sitten 19.45 Kuopus saapuu väsyneenä kotiin. Olivat tavanneet entisen luokkakaverin joka muutti "maalle" ja vaihtoi koulua. Oli nyt vierailulla mummolassa tässä lähellä. Kuopuksella oli mennyt ajantaju tyystin. Sattuuhan sitä. Muistutin siitä kännykästä...Olivat olleet siellä kaverin mummon luona ja minä en tunne näitä ihmisiä ollenkaan. Olisi pitänyt nähtävästi kysellä joka talosta poikaa. Että semmoista.

Vapaapäivä. Pojat lähettelen kouluun. Käyn katsastamassa kirpparipöydän. Jos on reilusti mennyt kaupaksi jatkan sitä vielä viikon. Muutoin, todennäköisesti tyhjennän pöydän.

Tavaroita pitäisi pakata. Esikoisen kaverin isä tuo pojan meillä vajaata neljä ja sitten auton nokka kohti Jyväskylää ja konserttiin!!!