1008337.jpg

Eli tässä on joululahjapakettiin pipo ja kaulaliina. Lankana on Novitan Karuselli. Akryylilanka, ihastuin noihin väreihin. Ihastuin niin kovin että nyt on itsellekkin pipo puikoilla. Minä en ole mikään huivia pitävä ihminen. Muutama löytyy kyllä muttta niitä pidetään -30 asteen pakkasessa. Että en taida tehdä huivia itselleni. Ne on jotenkin aina tiellä.

Esikoinen sai uskonnon kokeista kympin. Ihmettelin sitä ja poika sanoi että kun on niin kiva opettaja. ?? Ei hän minun mielestäni niihin mitenkään erityisen paljon lukenut mutta nähtävästi on sitten tunneilla kuunnellut tarkemmin. Jos se opekin on niin kiva. Muuten luokan taso taisi olla ihan normaali että ei kai ne kokeet erityisen helpot olleet.

Eilen laittelin pomolle sähköpostia ja kyselin tulevia työvuoroja. Huh, maanantaina sitten. Eilen käytiin kirjastossa ja kori oli täynnä kirjoja. Kuopus halusi sen ehdottomasti kantaa (raukka jo tottunut äidin kantamattomuuteen...). Minä kuitenkin yhdessä vaiheessa sen koppasin ja ei kyllä tehnyt haavalle hyvää. Koko illan jomotti. Että mitenköhän se sitten töissä. En kyllä mene lääkäriin, katson miten maanantaina sujuu ja mietin sitten.