Tänään oli naapurin pihalle eksynyt humalainen mies joka nukkui keinussa. Siis semmoisessa puutarhakeinussa. Soittivat poliisille kun eivät arvanneet mennä herättelemään. No mies lähti matkoihinsa ennen poliiseja. Oli pojilla seurattavaa.

Viime kesänä pojat olivat pihalla ja minä puuhalin sisällä. Kävin välillä selvittämässä jotain riitaa. Sitten kuului taas jotain meteliä ja kurkkasin ikkunasta pihalle. Esikoinen oli hiekkalaatikolla ja kaksi poliisia talutti välissään miestä. Eskaria en nähnyt ollenkaan. Menin pihalle ja pojat kertoivat että mies oli juossut pihaan poliisit perässään. Poliisit olivat komentaneet MAAHAN ja laittaneet ukon käsirautoihin. Kaikki tämä tapahtui pari metriä meitin hiekkalaatikosta. Eskari oli pelästynyt ja juossut ovelle. Esikoinen jatkoi puuhiaan ja katseli mitä tapahtuu. Arvaatte varmaan mitä Eskari leikki legoukoillaan seuraavan viikon. Kaikkea sitä tapahtuu.

Päätä särkenyt tänäänkin.

Ihanaa, vapaa viikonloppu. Huomenna olisi tarkoitus grillata ensimmäistä kertaa tänä kautena. Käytiin Lidlissä ja sieltä ostettiin grillivartaat. Kaapista löytyy lihapullia, nakkia, herkkusieniä, paprikaa sunmuuta. Saa pojat itse koota vartaansa. Ohjelmanumero.

Lähdin tänään töistä vähän aikaisemmin. Ollaan sitten sadesäällä pitempään.

Esikoisen allergia tosi pahana. Nyt on kahtena päivänä ylitetty tuo lääkkeen suositusannostus. En muutakaan ole keksinyt. Onkohan kuinka vaarallista? Keskiviikkona lääkäri joten sitten taas ollaan viisaampia.