Eilen oli iltavuoro ja sen jälkeen(kin) olin ihan poikki puhki. Piti soittaa työterveyshuoltoon mutta se jäi. Mutta huomenna on uusi päivä ja huomenna minä soitan, varmasti!

Tilipäivä ja rahat on melkein kaikki mennyt. Esikoiselle ostin pesäpallokypärän ja Kuopukselle uimalasit. Ja ruokakauppaan meni vaikka kuinka paljon rahaa kun kaikki oli loppu. Tylsää. Vielä pitäisi jaksaa naputella tuo laskukasa pois...

Illalla oltiinkin vaihteeksi pesäpalloa pelaamassa! Kipeällä kädellä tuo heittely ei oikein luonnistu. Ja syöttäminen vaatii kovasti harjoittelua. Esikoisen kaverit ei päässeet kentälle...Mutta oli ihan mukavaa, ei siinä mitään.

Esikoisen karkkilakko lähenee loppuaan. Aloitti sen 15.5.2006 ja se loppuu nyt äitienpäivänä. Kaupassa on jo katsottuna valmiiksi mitä karkkia pitää ostaa ensimmäisenä. Poika huomasi kuinka paljon on uusia karkkeja tullut markkinoille vuodessa. Taitaapi siis tulla sokerihumala juhlapäivän kunniaksi. Hyvin on poika jaksanut. Kerran yksillä synttäreillä oli vahingossa ottanut karkin suuhunsa mutta oli sitten mennyt vessaan sen sylkemään suustaan. Ja jossain täytekakussa on mennyt pari karkkia mutta niitä me emme laske!