Minä sen täytetkakun lauantaina koristelin. Poika oli tilannut hämähäkkiverkon kakun päälle...

233377.jpg

Yökylässä ollut Esikoisen kaveri taiteili lakusta sen hämähäkin tuohon kakun päälle. Pojat kuitenkin halusivat itsekkin osallistua ja annoin vapaat kädet:

233378.jpg

Just. Mutta kyllähän tuo upposi. Lastenjuhliinhan tuo kakku oli...

Aikaisemmin kerroin siitä pojan kaverista jolta oli loppunut vessapaperi meillä ja oli jättänyt tyhjän rullan vessaan. Minä kun töistä tulin niin siitä riehumaan...No lauantaina poika tuli luokseni tyhjän talouspaperirullan kanssa. Katsoi silmiini ja sanoi että paperi loppui. Yes. Menee opetus näemmä perille...

Tänään oli taasen suhteellisen nihkeä aamu meillä. Ennen seitsemää kun Kuopusta herättelin niin poika vaan käänsi kylkeä. Sanoin sitten että voin viedä autolla kun vettä sataa kaatamalla. Niinpäs me tehtiinkin. Esikoinen meni pyörällä vaikka autokyytiä tarjosin. Ei kuulemma jaksa kävellä kotiin. Olisi tuo helppoa jos joka aamu veisi autolla. Poika saisi nukkua puoli tuntia pitempään...Mutta periaatepäätöksessä pysyttäköön!  Taitavat nuo koulussakin suositella että lapsia ei kyyditettäisi autolla säännöllisesti. Kyllä mä silloin vien kun menen itse samaan aikaan töihin. Tai just vesisateella. Mutta ei oteta tapaa. Oonkin ihmetellyt miten helposti aamuisin herätään. Mutta nyt kun on pimeää niin kyllähän sitä nukuttaisi. Kelloa siirretään viikonloppuna! Se tuo lyhytaikaisen helpotuksen heräämisiin.