Eihän se mies isältään sitä autoa kysynyt. Ehkä niin on parempikin. Lähdetään sitten omalla katsastamattomalla. 50% vioista on korjattu. Ja siinä lapussa lukee päivämäärä mihin mennessä pitää katsastaa uudelleen. Että silleen.

Ankkarokkiin lähtee mukaan myös mun kaverini jonka kanssa aikanaan käytiin useammatkin festarit läpi. Mummi tulee Eskarilaisen kanssa hotelliin. Kiva lähteä ja kiva nähdä tätä kaveria.

Ja kyllähän täällä joku muukin juttu jäi viimetippaan. Esikoisen kasvien keräys. Niitä piti kerätä 15 ja nyt on 8 kasassa. On jo laitettu muovit päällekkin. Mutta kun tää juttu jäi niin myöhään niin vähän on hankalaa. Osasta kasveista on kukkimisaika jo ohi ja niitä on melko vaikea tunnistaa pelkkien lehtien perusteella. Minäkin kävin metsässä etsimässä enkä kyllä osaa auttaa. Mutta jo sentää yli puolet löydetty!

Eteinen on täynnä kasseja. Hirmusesti tavaraa. Mutta sadevaattet ja hellevaatteet ja kylmänsään vaatteet. Evästä. Puuhaa. Mun pitää vielä pakata käsitöitä mukaan. Hassu juttu, koko kesänä en ole paljon mitään käsitöitä tehnyt. Mutta heti eilen kun työt oli loppu aloitin jo lapasen neulomisen. Ja tänään jokavälissä jatkoin sitä kun oli aikaa. Siis työpaineiden alla ei synny käsitöitä.

Mies jumppaa ja päästelee paukkuja. Just.

Eli blogi jää nyt vähemmälle päivittämiselle. Onhan tuolla reissussakin koneet ja netit jokapaikassa. Katsotaan jos vaikka innostun kirjottelemaan.