Aamupäivällä jaksoin olla ahkerana ja tehdä jotakin täällä kotona. Sitten iski mieletön väsymys, todella painostava sellainen. Käytiin Kuopuksen kanssa pyörälenkillä enkä millään olisi päässyt eteenpäin.

Nyt on sauna lämpiämässä, riisipuuro tulella ja Kuopus tekee Italianpataa. Annoin sujuvasti ohjeita sohvalta. Menin sitten itse katsomaan, kattilaan oli mennyt jauheliha papereineen...Mitäs tuosta, nypittiin pois.

Katsoin juuri hakusanoja miten tänne Meidän Juttuun on eksytty. Ei mitään kiinnostavaa...Pesäpalloleiri 2007 oli useamman kerran ja pesäpalloräpylän koko. Mutta hei, mitä tehdä haisevalle pesäpalloräpylälle? Esikoisen kanssa kun kopitellaan minä otan hänen räpsänsä ja poika ottaa pikkuveljen räpylän. Mutta se haju siinä pojan räpylässä!! Käsi haisee kamalalle!! Prismassa törmäsin johonkin hajunpoistoaineeseen joka oli tarkoitettu urheiluvälineille. Olisiko se ratkaisu? Eihän sitä voi pestä? Osaako joku neuvoa?

Tulevan viikon pitäisi olla töissä taas rauhallisempi. Yksi työntekijä palaa lomalta mikä helpottaa jo kummasti tilannetta. Toivon ettei tarvitsisi tehdä noita ylitöitä. Katsotaan.

Nyt syömään sitä Kuopuksen valmistamaa pataa. Katsotaan paljonko tulee paperia suuhun...