Kyllä, minä olen. Töissä aivan tajuton tahti tänään. Ylitöiksihän se meni tietenkin, ei oikein "kehdannut" poiskaan lähteä kun töitä oli. Kun tulin kotiin mies tuli heti mäestä pois missä olivat olleet Kuopuksen kanssa ja lähti asioilleen. No huomenna tulee rakennusmies katsastamaan taloa ja tänään siellä piti muutama homma hoitaa.

Jouluun on siis vajaa seitsemän viikkoa ja tää aika on sit kiirusta töissä. Tammikuu on (yleensä) rauhallinen. Ei lohduta. Yritän ajatella nyt sitä tammikuuta ja talvilomaa ja etelänreissua. Tiedättekö sen Finnmatkojen mainoksen: "Sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa..." Just.

Lunta satoi tänään oikein urakalla. Ja nyt on jäät vesissä. Pitää muistaa varotella Kuopusta ettei mene jäälle. Asutaan tosiaankin tässä virran rannalla ja vettä on JOKAPUOLELLA. Joka syksy saa aina varotella ettei sinne jäälle ole vielä asiaa. Esikoinen oli eilen ollut kaverin isällä kylässä ja siellä oli ollut jää 5cm paksua. Itse kun on kasvanut seudulla missä vesistöjä on vähän niin alussa oli hassua kun melkein kaikilla on vene jossakin rannassa ja kaikki kalastaa sunmuuta. Kesällä tietenkin osaa nauttia uimarannoista joita kyllä löytyy. Ja talvella ulkoillaan jäällä, siellä on kävelyreitit ja ladut.

Flunssa tuntuu nyt olevan voitettuna. Neljä viikkoa tätä onkin kestänyt.

Lainasin kirjastosta Juliet Jonesin Sydämen cd-levyn jonka viimonen palautuspäivä oli tänään. Se nyt jäi palauttamatta. Pitää delegoida miehelle asia jos huomenna sen veisi pois. Nuoruusmusiikkia. Niiden keikoilla tuli aikoinaan pyörittyä. Oih.

Töissä on ilmapiiri melko kireä. Ei mukavaa. Ja kun on kiire ja asioiden pitäisi sujua niin kaikki ylimääräinen ei olisi suotavaa.

Nyt katsomaan BB:tä ja sitten nukkumaan. Mulla iltavuoro ja molemmat pojat menee yhdeksään joten saa nukkua vähän myöhempään!