Iltavuoro tänään. Aamulla olin tehokas, tein kotihommat joutuisasti. Ihmettelin kun nukuin niin hyvin. Tietenkin, mies oli töissä ja nukuin ikkuna auki! Mies pelkää että joku tulee sisälle ikkunasta tai että herää auton ääneen tai...

Töissä oma kännykkä soi ja huomasin että outo numero soittaa. SIELTÄ TÖISTÄ!! Vastasin virallisesti koko nimelläni. No se oli lehtimyyjä. En tilannut mitään.

Töistä kun tulin kotiin 18.30 olin 10 minuuttia kotona ja lähdettiin uimaan. En millään olisi jaksanut mutta pojat pyytelivät. Hitto, eihän tästä järvessä uimisesta saa nauttia kauaa joten lähdettiin. Mentiin autolla kauemmalle rannalle ja minulta lähti talviturkki! Lämmintä oli vesi ja virkisti kummasti. Uimassa oli perhe jossa on viisi siis VIISI alle kouluikäistä lasta. Mielenkiintoista seurattavaa. Ihan positiivisesti sanottuna.

Pitääkin miettiä mitä ruokaa ottaa mökille mukaan. Sähköt on eli mikrot sunmuut vempaimet sieltä löytyvät. Mutta astiat on mitä on. Sinne kun menee tekee mieli siivota koko mökki perusteellisesti. Mutta kun se ei ole OMA. Anopin ja apen tavarat on miten on. Niitä ei passaa siirrellä ja järjestellä kohtuuttomasti. Varmasti olisimme siellä paljon enemmän jos siellä voisi olla sillain rennommin. Nyt on stressi päällä että ei "sekoita" paikkoja. Saunominen on varsinkin mielenkiintoista. Se on tehty mahdollisimman vaikeaksi. Ja sitten ihmetellään miksi mökillä ei kukaan käy. Miehen siskoista ei kukaan siellä käy. Yhdellä on oma mökki, yksi ei pääse kulkemaan eikä uskaltaisi siellä edes yötä ollakkaan. No minä olen lähinnä poikien kanssa siellä sitten kesällä muutamaan otteeseen. Pojat tykkää ja onhan se meikäläisellekkin vaihtelua. Varsinkin jos säät sallivat ja voi nauttia auringosta. Torstaiksi ainakin luvattiin ihan auringonottokeliä!

Nyt ramasee! Huomennakin on iltavuoro elikä saa nukkua vähän pidempään.