Joo, tulipa omaperäinen otsikko. Menihän se tämäkin päivä. Töissä kiire, kiire ja kiire. Koko viikon taitaa olla sama homma. Lomaan seitsemän viikkoa, siis 7 viikkoa. Just.

Pomo oli kipeenä töissä. Oli ollut yöllä kuumeessa. Mutta mun pomo onkin ihmenainen. Kaiken minkä hän tekee hän TODELLAKIN tekee. Lenkillä kun hän käy niin vähintään 10km mennään juosten, suksilla tai veneellä (!). Kun hän leipoo niin vähintään kahden litran taikinasta lähdetään liikkeelle. Hän opiskelee aina työn ohessa. Hän osallistuu kunnallispolitiikkaan. Hän on AKTIIVINEN nainen. Kyllä, minua hengästyttää jo tämän kirjoittaminen. Mutta hän on minun pomo. Ei me ystäviä olla. Mutta töissä tullaan juttuun. Ei sitä muuta tarvitsekkaan.

Esikoisella ei ole tekemistä päivisin. Yllätys yllätys. Koulukin voisi jo alkaa. Vielä yhdeksän viikkoa, siis 9 viikkoa lomaa. Just. Töistä kun tulin järjestin hänelle puuhaa. Ensin hän teki makkarakeiton. Sitten vei roskat. Sitten tyhjensi pyykkitelineen. Minä katselin ja annoin ohjeita. Laatuaikaa lapsen kanssa.