Tiistai jo. Päivät menee nopeaan kun tavallisiin hommiin menee enemmän aikaa ja päikkäritkin on IHAN pakko nukkua.

Eilen Kuopuksen kaveri oli kylässä ja käyttäytyi jotenkin kummallisesti. Sitten illalla Kuopus kertoi että poika olisi halunnut nähdä mun haavan ja tikit...Eipä kysynyt suoraan, en ehkä olisi kyllä näyttänytkään. Tiedä mitä traumoja olisi pojalle tullut.

Huomenna tikinpoisto.

Eilen lähdettiin käymään ruokakaupassa poikien kanssa. Kaksi kassia ruokaa, molemmat pojat kantoivat yhden kassin. Siinä samalla tuli puhetta että Esikoinen tarvitsisi sisäpelikengät. Pesäpalloharkat alkavat salissa. No ei siinä muuta kun paikalliseen urheilukauppaan. Sanoin pojalle että ei sitten mitään kalliita, niillä on kuitenkin niin vähän käyttöä. No löydettiin hyvännäköiset ja maksoivat 30 euroa. Samalla osui silmiin Umbron tuulipuku, tarjouksessa 30 euroa. Pakkohan se oli samalla Esikoiselle ostaa kun semmoinen on ollut harkinnassa. Yleensä meikäläinen menee suoraan kaupunkiin ja Prismaan mutta kyllähän täältäkin jotain löytää.

Kuopus tykkää silminnähden kun olen kotona aamulla ja koulun jälkeen. Tänäänkin meillä oli oikein rauhallinen aamupalahetki kolmistaan. Nautitaan nyt tästä.

Sunnuntaina huomasin että ei ole vaaleaa leipää. No, ei tuo haittaa, tummaa leipää ja näkkäriä kyllä löytyi. Kuopus sitten ehdotti että hän voisi käydä kaupassa. Ei muuta kun ostoslappu mukaan ja reppu selkään. Ostokset (kaakao, leipä, kurkkupastilli) tuli tehtyä paitsi Siwassa olivat nuo kurkkupastillit niin korkealla ettei hän ylettynyt niihin. Sitten hän oli käynyt R-kioskilla ne ostamassa. Kovasti oli poika tohkeissaan ja sanoi että voi toistekkin käydä kaupassa. Niin, pienen karkkipussin oli valinnut vielä itselleen kuten oli sovittukkin.

Jaa, pitää siirtyä sohvalle katsomaan nauhotettuja ohjelmia. Pojat tulevat vasta n.14.15 ja 14.45 kotiin. Koko päivä aikaa...