luonto301.jpg

Niin, siinähän ¨näkyy vaikka mitä. Romua, romua ja romua. Mutta kyllä se nyt on meitin Eskarin "maja". Ei saa koskea, ei saa siirtää. Joo, oltiin maalla. Lahjoin Esikoisen pesemään autoni kahdesta eurosta. Hyvä kauppa minun mielestäni. Esikoinen tekee nyt rahasta vaikka mitä. Iso hankinta on katsottuna ja rahaa tarvitaan. Käytän tilaisuutta hyväkseni

Esikoisen pestessä autoa Eskari  auttoi iskää puuhommissa, ajoi crossia pyörällä ja puuhasteli majassaan. Minä tein kanavatyötä rintsikoissa auringonpaisteessa. Näin kesäkautena ollaan melko paljon maalla. Pojat saa rauhassa mesota. Koti on rivitalossa ja naapurit pitää kuitenkin ottaa huomioon, jotenkin edes. Mutta tuolla maalla on sitten vapaata. Eskarin mielestä on ihanaa kun saa pissiä melkein mihin vaan. Esikoisella on mopohommat nyt päällimmäisenä. Järvikin ja rantasauna löytyy joten mikäs siellä on ollessa. No anoppi ja appi tietenkin asuu viereisessä talossa että se nyt vähän rajoittaa lähinnä minun viihtymistäni.

Viime yönä oli Esikoisen vuoron viipyä vessassa pidempään, verta tuli nenästä reilusti. Pitää soittaa huomenna lääkärille ja saada resepti noihin allergialääkkeisiin. Tulee kalliiksi ostaa niitä ilman reseptiä.

Aamupäivästä muuten käytiin Eskarin kanss taas siellä isossa leikkipuistossa. Siinä vieressä on pelto ja sellainen kiviröykkiö missä oli 1-3 luokkalaisia poikia majaa rakentamassa. Sitten sieltä majasta rupesi savu nousemaan...Taisi pojilla olla nuotio. Vaarallista puuhaa, heinä kuivaa... Kun lähdettiin maalle piti ajaa sen kautta ja katsastaa mikä on tilanne. Pojat vielä olivat puuhissaan.Vettä kantoivat sinne ämpärillä purosta. Toivottavasti saivat nuotion sammumaan.

Työviikko alkamassa. Vajaa sellainen. Pyykkikori on tyhjä ja pitää vielä tehdä ruoat valmiiksi alkuviikoksi.