Vapaata päivää vietetty tänään. Ihanaa.

Poikien kanssa leikittiin turistia  läheisessä kaupungissa. Tutustakin paikasta löytyy paljon hienoja kohteita missä ei tule normaalisti käytyä.

Shoppailtiin tietenkin. Minä löysin itselleni mustat farkut kympillä. Lahkeet ehkä aavistuksen verran liian leveät mutta ei parane valittaa tuolla hinnalla. Käytettyä tulee varmasti.

Pojat hamstrasivat koulutarvikkeita. Hassua, meidän Esikoinen valitsi kynät sunmuut välineet "järkevästi". Siis katsoi laatua ja hintaa. Kuopus taas katsoi kynissäkin esimerkiksi kuvioita ja isoveljen valitsemat kynät oli tosi tylsiä hänen mielestään. Niin, kutosluokkalainen.

Kuopukselle löytyi pääkalloaiheiset pussilakanat ja koristetyyny. Hinta oli todella alhainen ja kassalla hinta vaan aleni. Loppujenlopuksi se tyyny maksoi 2 euroa ja pussilakanasetti 7 euroa. Olisin ostanut toisetkin mutta otin viimeiset hyllystä.

Miehellä on syntymäpäivät viikonloppuna ja pojat valitsivat isälleen lahjat. Kuopus löysi hiontalaikan "juuri tämmöistä iskä on vailla..." ja Esikoinen otti DVD:n, suomalaista huumoria: PULTTI BOIS 1-11. Juu. Taitaa olla miehen makuun.

Kohta muuten alkaa Big Brother. Juu. Aijon katsoa. Tänään huomasin että tuolta Plus Tv:ltä tulee lähetystä 19.00 - 07.00 livenä. Että ei tarvitse sitten nukkua. Pitäisiköhän sanoa itsensä irti töistä niin jäisi aikaa enemmän näille harrastuksille. Vakavasti miettii hän. Kuulin että pomo oli käynyt lomallaan katsomassa työvuorolistoja ja ihmetellyt tehtyjen tuntien määrää. Juu. Kiitos luottamuksesta vaan. Jos minä olen "ylimääräisesti" ja "ylityötunteja kerätäkseni" töissä niin halolla päähän, kiitos. Viekää suoraan sairaalaan. Ja äkkiä. Aijon ottaa asian puheeksi. Vaivaa.

Maha aivan täynnä kun tehtiin pizzaa. Ja syötiin. Ja syötiin. Pojille kyllä jäi huomiseksi annokset.

Kuopuksen luokkakaveri oli kylässä illansuussa. Puhuivat jo koulustakin. Ei kuulemma innosta yhtään. Kaivelin että jos nyt jotakin positiivista löytyisi. No löytyi, välitunnit.