Illansuussa lähdin lenkille Kuopusta vastaan, oli ollut luokkakaverillaan kylässä. Iloisesti juoksi minua vastaan kun näki minut kuntopolulla. Katsoin sitten että mitä ihmettä pojalla on kädessä. Luulin ensin että jäätä on kaksi palasta mutta se olikin kirkasta lasia. Mistä? No pojat olivat käyneet ekopisteellä ja joku oli jättänyt isoja lasinpalasia maahan kun eivät olleet mahtuneet sieltä reijästä sisään sinne säiliöön! Aarteita! Siinä sitten selittelin pojalle miten olisi voinut käydä jos olisi vaikka kaatunut. Huh huh.

Esikoinen oli kahdeksanvuotias ja keväällä oli ensimmäisellä rullaluistelureissullaan. Oli löytänyt ojasta ison leikkuuveitsen (!). Siinä oli terä n. 20cm. Tottakai se piti noukkia ojasta ja tuoda kotiin. Niillä rullaluistimilla ja ison mäen kautta. Huh huh. Onnea on ollut matkassa.

Esimiehen käytös jo huvittaa. Vähäsen. Savolaiset on maailman parhaimpia vihjailijoita. Ei voida sanoa suoraan vaan halutaan että toinen itse ymmärtää. Mutta  asian voi ymmärtää monella tavalla.

Parisuhde nukkuu. Pojat nukkuu. Siis mies on nukkumassa, kai se parisuhdekkin välillä nukkuu. Tuleepas sekavaa tekstiä. Nyt minäkin menen nukkumaan.