Baari tuossa piti katsoa, en nyt sentään äänestämään ole sortunut. Aloitin tänään kesäpuseron neulomisen itselleni, hyvin edistyi työ sohvalla.

Tänään käytiin Eskarin kanssa maalla serkkuja tapaamassa. Kova oli meno kun 3-ja 7-vuotiaat serkukset kirmailivat pitkin metsiä Eskarin kanssa. Kiva oli tavata.

Eskari vaan väsähti kesken kaiken. Sanoi  autossa että kaikki koivut pitäisi kaataa...Kyllä minäkin tuota vaihtoehtoa olen tässä ajatellut.

Esikoinen löysi Harry Potterista (Liekehtivä pikari) AINOAN kirosanat joka niistä kirjoista löytyy. Sivulta 381. Pitäisiköhän tarkistaa? No minua ei kyllä jaksa kiinnostaa. En ole edes elokuvia katsonut. Mutta pojalla tuntuu aika menevän hyvin. Ennen Pottereita hän luki "vaan" Aku Ankkoja. Sitten kun luki ensimmäisen Potterin niin sen jälkeen on muitakin kirjoja lukenut. Että kiitos vaan Potterin kirjoittajalle Esikoisen lukemisinnostuksesta. Siis nyt nämä Potterit on uusintakierroksella...

Työviikkoa se taas pukkaa päälle. Keskiviikkona vapaapäivä, perjantaina ilta ja lauantai töitä. Siltäpohjalta.

Syömiset sujunut suhteellisen mallikkaasti. Mutta töissä on helpompi laihduttaa. Muistuu mieleeni kun kotona ollessani laihdutin. Eihän siitä tullut mitään. Kokoajan jääkaapin lähellä.