Uusi aamu taas ja uusi viikko. Ja vapaata.

Mulla ei flunssa ole ainakaan pahentunut mutta Esikoisella taisi alkaa. Kuopus taas oli ehkä vähän huonomassa kunnossa, lähti kylläkin kouluun kun vein autolla. Joka paikkaan särki mutta kuumetta ei kyllä ollut.

Big Brotherissa tippui sitten eilen Maria. Se oli odotettavissa, eikös hän itsekkin halunnut jo kotiin. Eihän se kaikille sovi. Mutta tuli tuossa mieleen että pitäisi olla Big Brother missä olisi vähän "kypsempää" porukkaa. Semmonen nelikymppisten juttu. Katsoisikohan sitä kukaan? Nää ei puhu mistään muusta kun seksistä. Voi tietenkin olla että siitä puhe mistä puute. Mutta kokoajan!

Esikoinen innostunut tietokoneen sisällöstä. Purki eilen vanhan koneen ja tutki sisältöä. Etsi netistä kuvia että tietäisi mikä on mikäkin osa. Jee. Ei sen puoleen, hyvä että kiinnostaa mutta nyt se avonainen kone jököttää tuossa pöydällä. Eikä saa kuulemma viedä minnekkään. Ja mummilla on vanha kone joka on jo luvattu pojalle ja kaveri myy parilla eurolla vanhan koneen. Just. Tilanpuute.

Miehen kanssa menee nihkeästi. Todella nihkeästi. Hän on kotona silloin kun minä en ole. Pitäisi kai puhua. Mutta ei oikein iske. Ei tilanne mihinkään puhumalla muutu. Meidän tilanne.

Aurinko paistaa. Voisikin lähteä vähän laittamaan takapihalla paikkoja kuntoon.