No on on. Vaikka mistä sen tietäisin kun varsinaisesti en sitä ole kokenut. Mutta töissä 12h tukka putkella paikasta toiseen. Puhelimessa kiitin miestäni kun hän tajusi juuri tänään viedä pesueen pois kotoa. Vaihdoin työpaitaa kesken päivää. Yritin olla iloinen ja hymyilevä kun näin asiakkaita. Yritin.

Näin kotona yksinään on ollut aikaa katsoa telkkaa. Pohjanooteraus oli eilen: Rysän päällä. Apuva. Tänään suunnittelin katsovani Ähläm Sählämin...Että tämmösiä fiiliksiä.

Pojat soittivat kumpikin tänään. Esikoinen oli menossa perhetuttujen mökille yöksi. Silloin kun poika syntyi tämä perhe asui vanhempieni naapurissa ja tuli tutuksi sitä kautta. Heidän poika on kolme vuotta Esikoista vanhempi ja hyvin tulevat keskenään toimeen vaikka näkevätkin melko harvoin. Eskari leikki saman perheen kuopuksen, 5-vuotiaan tytön kanssa. Tuli vähän ikävä poikia puhelujen myötä. No, huomenna mies ja Eskari palaavat kotiin.

Töitä kolme viikkoa, vähintään 15 päivää töitä ennen lomaa. Ylitöitä tullut ihan kiitettävästi. Aikaisemmin kerroin että tarkoituksena pitää koulun syyslomaviikolla vapaata. Pomo sanoi ennen lomalle lähtöään pitävänsä lomaa sen viikon. Ei kai Sulla ole mitään sitä vastaan? Eihän mulla...No jos siirtäisi vapaan joulun ja uudenvuoden väliin. Silloinhan on koulusta vapaata ja voisi jonnekkin lähteä. Katsotaan.

Ulkona oli 24 astetta lämpöä kun äsken katsoin. Tarkenee nukkua ilman tuplapeittoa. Ilman mitään oikeastaan. Mutta nyt sohvalle vaakatasoon ja katsomaan suomalaista viihdeohjelmaa. Kerron huomenna kommentit.