Ei nukuttanut, ihmeellistä kyllä niin nousin ylös reilusti ennen kännykän herätystä. Joskun näinkin.

Eilen alkoi vihdoinkin ne jalkapalloharkat Eskarilla. Kyllä poikaa jännitti. Sovittiin kotona että jos ei todellakaan tykkää käydä siellä niin kokeillaan kolme kertaa ja sitten voi lopettaa. No siinä kävi niinkuin olin ajatellutkin. Poika oli aivan haltioissaan! Ihanaa. Koska uudestaan? Harkat on kaksi kertaa viikossa että kauaa ei tarvitse odottaa seuraaviin harkkoihin. Vetäjä oli ok, mukana oli eskarista tuttu poika ja yksi poika tulee samalle luokalle. Juomapullo oli mukana, se oli tärkeä juttu. Sanavarasto karttui uusilla sanoilla: sisäsyrjäpotku, kierrepotku. Sängyssäkin poika jutteli jalkapallojuttuja kun olisi pitänyt nukahtaa. Kyllähän minä aijon näin alussa ainakin olla kentän laidalla mukana. Mutta jatkossa siinä on hyvä "tilaisuus" käydä rauhassa kaupassa tai lenkillä. Iltavuoro sattuu kohdalle jo ensi viikolla mutta mies vie pojan sitten harkkoihin.

Esikoinen oli eilen väsynyt. Kaveri kun oli yökylässä ma-ti välisen yön niin se uni ei kyllä oikein riittänyt. No saivathan pojat olla keskenään oikein kunnolla näin kesäloman kunniaksi. Esikoinen kävi vielä kauempana olevan kaverinsa luona pyörällä ja lenkkiä tuli reilu 10 kilometriä.

Nyt kun koulusta on loma niin jo muutamana päivänä olen huomannut miten Esikoinen on Eskarin kanssa paljon "parempaa kaveria". Tekee juttuja pikkuveljen kanssa ja intoutui jopa hiekkalaatikolla touhuun. Lomalla kun ei kaveria AINA ole niin pikkuvelikin kelpaa. Illoissa on ihanaa se kun ei ole stressiä siitä nukkumaanmenosta ja aamuisesta heräämisestä. Tällä viikolla vielä kun Eskari menee hoitoon 11.00 niin voidaan valvoa reilummin illalla. Eilenkin pojat huhuilin sisälle kahdeksan pintaan.

Eilen oli tosi kylmä keli. Jalkapallokentällä korvat ihan jäätyi, olisi pitänyt pipo olla päässä.

Esikoisen pesäpalloharkat tänään 10.00 aamulla. Pääseepä poika ajoissa ylös ainakin tänään.

Mutta nyt reippaasti töihin. Harjottelijoilla on näyttökoe ja pitää katsastaa miten on oppi mennyt perille.