Joo, järjestin sellaisen aamuyöllä. Näin unta että olin poikien kanssa metsässä. Sitten polkua pitkin tuli hiiri joka juoksi suoraan minua päin ja jalkoja pitkin ylös...No eihän siinä auttanut muuta kuin pyristellä se hiiri pois. Onneksi en huitaissut miestä. Nimittäin kun vanhempani olivat olleet vasta vähän aikaa naimisissa isäni oli nähnyt unta että nyrkkeili...Aamulla äiti heräsi silmä mustana. Mutta on sitä liittoa kestänyt jo yli 40 vuotta.

S-marketissa myivät aurinkorasvoja puolella hintaa. Katsoin päivämäärää ja oli vuoteen 2008 joten ostin. Meillä ei käytetä aurinkorasvoja mutta nyt talvella kun lähdetään reissuun niin onpahan valmiina. Pojille ainakin sitä pitää laittaa ja miehelle. Mulla on niin parkkiintunut nahka että en yleensä rasvoja tarvitse. Ainoastaan sitten illalla.

Sadepäivä. Siivouspäivä. Matot odottaa katoksen alla jos niitä jossain välissä pääsisi kopistelemaan. Annoin Kuopuksen nukkua pitempään ja vein sitten autolla. Sade kyllä juuri taukosi ja pojalla suuri huoli kaverista joka odottaa matkan varrella. Vein sitten siihen tapaamispaikkaan.

Lauantaina ollaan miehen kanssa molemmat töissä. Kuopus menee mummon ja ukin luo. Tilasi jo italianpataa mummolta. Opettaa kuulemma mummolle sormivirkkausta. Olivat koulussa sen opetelleet ja tehneetkin semmosen hienon mehiläisen.

Esikoinen valitteli eilen että ei ehdi olla enään tietokoneella ollenkaan. Muuta puuhaa on niin paljon. Kysyin että haittaako tuo ollenkaan....Mutta lauantaina ottaa kuulemma takaisin. Yksin kun kotona on koko päivän.