Pääsin aikaisin ylös, päässä pyörii ajatuksia ja nukkuminen ei jaksanut kiinnostaa, harvinaista.

Kuulin tutulta yhdestä työpaikasta joka KUULLOSTI juuri mun jutulta. Etsin sitä netistä mutta en löytänyt, ei ollut niillä työvoimatoimistonkaan sivuilla. Sitten eilen sain sähköpostin siitä työpaikkailmoituksesta, viimeinen hakupäivä 5.6...Sitten ilta menikin sitä hakemusta rustatessa. Kyllähän sen kaavakkeen tekee rutiinilla, aikoinani niitä olen ihan urakalla täyttänyt. Mutta sitten kaikkien todistusten tutkiminen ja kopioiminen vei aikansa. Mutta nyt on kirjekuori tuossa pöydällä ja työmatkalla vien sen postiin.

Työ on määräaikainen, kestää vuoden 2007 loppuun. Eli jos sen työn saisin uskaltaisin irtisanoa itseni tästä nykyisestä työstä. Tämänhetkinen työ on periaatteessa ok. Mutta työ ilman viikonlopputöitä ja iltoja kiinnostaa kummasti. Lisäksi se vastaisi koulutustani paremmin ja olisi paremmin palkattua. Työmatka vähän pitentyisi. Mutta kaikkeahan ei saa.Työ alkaisi elokuun alussa eli juuri silloin kun minun kesälomani. Yöllä jo ajattelin niin pitkälle että sen työn saan ja mitä sitten? Tästä työstä en kehtaisi ennen elokuuta lähteä, heinäkuu on buukattu täyteen niinsanotusti. Pitäisi sopia niin, että voisin aloittaa uudessa paikassa syyskuun alussa. Heh heh, minä se aina ajattelen kaikki hommat etukäteen. Laitetaan hakemus nyt postiin ja toivottavasti saan käydä haastattelussa, se jo kertoo sitten paljon jatkosta. Mutta nyt on jännää, katotaan miten käy!

Perjantai onneksi. Ulkona sateista. Mies vaihteeksi töissä koko viikonlopun. Mitenkähän kauan sekin jaksaa noita ihmeellisiä työvuoroja? Hänellä loma alkaa kylläkin kolmen viikon päästä, että jos sinne asti nyt jaksaisi.