Viimoinen lomaviikko sitten alkoi. Heh, heti positiivinen aloitus...

Tänään onkin ollut sadepäivä ja lähdettiin Kuopuksen kanssa uimahalliin. Olin luvannut sen pojalle että jonakin sateisena päivänä mennään. Minusta vähän tylsää kesällä maksaa pääsylippua uimisesta mutta olihan siellä ihan mukavaa.

Esikoisen kaveri yökylässä. Vuokrattiin R-kioskilta pari DVD:tä. Siitä on monta vuotta, yli seitsemän kun niitä olen viimeksi sieltä vuokrannut. Piti oikein kirjautua ensin ja jono takana kasvoi...

Tulevat työvuorot jo askarruttavat. Laitankin pomolle viestiä ja niitä kyselen. Ensi viikolla kun on Esikoisella se pesäpalloleiri niin sinne tarvittaisiin talkoisiin väkeä. Leiri on tuolla kaupungissa, reilun parinkymmenen kilometrin päässä. Olisi kioskilla myyntiä ja kuljetushommia. Katsotaan mihin pääsen.

Muutenkin tämä viikko on kovin pesäpallovoittoinen. Kaksi peliä ja parit harjoitukset ja vanhempien kokoontumisia. Poika muuten hukkasi sen (kalliin) pesäpallonsa. Lähti kaverinsa luo pyörällä, kädessään räpylä ja pallo. Ja matkalle se oli hukkunut. Poika oli kovasti pahoillaan, on kyllä huolehtinut siitä tarkasti. Mutta ainahan niitä vahinkoja sattuu.

Pojat katsovat Poliisiopistoa. Ei ole elokuva minun makuuni. Kuopus on totaalisen väsynyt. Saa nyt valvoa pitkään. Ensi viikolla kun menen töihin mies on yövuorossa. Eli aamulla kun minä lähden mies tulee nukkumaan. Ja Esikoinen on siellä leirillä. Annetaan Kuopuksen valvoa illalla pitkään niin sitten aamulla nukkuu pitkään...Saa mies nukkua. On kyllä niin hyvin nukkuvaa tyyppiä että nukkuu vaikka sohvalla toisten jutellessa. Ei onnistu minulta. Ja anopin luo Kuopus menee yhdeksi yöksi. Että eiköhän se ensimmäinen viikko mene siinä. Toisella viikolla mies on iltavuorossa jolloin pojat eivät kahdestaan ole montaa tuntia. Sitten on vielä kolmas viikko mikä on ehkä hankalin. Mutta ei surra sitä vielä. Sitten alkaa miehen loma.