Pari päivää ollutkin hiljaieloa tällä saralla. Ei sitä aina.

Kuopuksella on ollut pari päivää todella paha yskä ja nuha. Mutta kuumetta ei. Tänään poika oli sitten kotona. Ja ensimmäistä kertaa yksin neljä tuntia! Minä lähdin aamulla aikaiseen ja sitten tulin yhdeltä kotiin. Hyvin oli pojalla aika kulunut...Pleikkaria ja videoita. Minä soitin aika monta kertaa kotiin. Ennen poika ei ole missään nimessä halunnut olla yksin tuntia pitempään. Että nyt näin. Tietenkin jos poika olisi vaikka kuumeessakin ollut olisin ollut kotona. Mutta nyt näin.

Puuha Peteä väsyttää telkassa. Niin minuakin.

Esikoinen lähti itsepuolustukseen. Onkin ollut pari viikkoa käymättä mutta nyt lähestyy vyökoe ja pitää kuulemma vähän harjoitella. Pesäpalloa on sitten pelannutkin joka ilta. Ja kun illalla tulee kotiin niin nälkä on kamala! Jääkaappi tyhjenee meillä nykyään melko kiivaaseen tahtiin. Taitaa olla kasvupyrähdys menossa.

Kesälomaan viisi viikkoa!

Ruokakaupoilla kävin äsken oikein ajan kanssa kun Esikoinen oli tullut koulusta kotiin. Kamalasti porukkaa liikkeellä.  Tuntui ettei sekaan mahdu. Yritin ostaa ison satsin sillä maanantaina sitä porukkaa on vielä enemmän liikkeellä. Mutta pitää sitä ainakin maitoa ja leipää vielä hakea.

Ostin muutaman lonkeron itselleni. Tuli oikein nuoruus mieleen. Mutta nykyään tuon lonkeron ostaminen ei ole ihan yksinkertaista. Kun kuukausi sitten ostin sitä (20 v väliä edellisestä ostokerrasta) niin ostin semmosta extravahvaa. Hyh. Sitten yritin uudestaan ja se oli semmosta limua. Mun olisi varmaan pitänyt sekoittaa ne keskenään...Mutta nyt tarkistin tölkinkyljestä että on oikeata tavaraa. Mä taidan olla jo vanha.