Töissä iski viimeisellä tunnilla migreeni. Valo heijastui kiiltävästä pinnasta silmiin ja eihän siinä muuta tarvittu. Lähdin töistä suoraan apteekkiin. Soitin miehelle että tulen vähän myöhempään. Että ilta meni vähän penkin alle. Mutta ei se mitään, huomenna on vapaapäivä. Ja vapaapäivää edeltävä ilta on YES. Kaikki edessä. Voi suunnitella mitä kaikkea tekisikään huomenna. Voisi siivota ja pyykätä sunmuuta. Ja kun päivä on illassa huomaa taas että tuli tehtyä käsitöitä ja roikuttua netissä...

Saunassa käytiin ja tehtiin mikropoppareita. Mies lähtee juuri yövuoroon.

Töissä oli jo puhetta kesästä ja kesälomista. Kiire kesä tulee, viikonlopputöitä paljon ja iltavuoroa siirretään myöhempään. Ei kiva juttu. Pitäisi hankkia työ ilman iltoja ja viikonloppuja. Helposti sanottu. Kesäloma todennäköisesti elokuussa. Eskari aloittaa koulun joten olen kotosalla pari viikkoa koulun alettua. Sitten sitä eletäänkin koulun lomien mukaan. Ja lomia ei saa töistä koulun lomien mukaan. Siinä sitä onkin mietittävää. Mutta ei surra vielä.

Eskarilaisella on nukketeatteriesitys huomenna. Kovasti on innoissaan. Olivat ensin valinneet sadun ja sitten itse tehneet hahmot. Olisi kiva nähdä esitys.

Esikoinen mankui uusinta Harry Potteria DVD:nä. En lämmennyt heti ajatukselle. Suuttui ja sanoi keräävänsä huomisen pulloja...Rahat kulutettu hiihtolomalla. Kyllähän sen voi jossain vaiheessa ostaa, onhan nuo aikaisemmatkin meillä ja aina sairaana ollessaan poika katsoo ne läpi.

Nyt uutisia katsomaan ja nukkumaan.