Yksin kotona, ukot saateltu liikenteeseen. Tänään on Kuopuksella hammaslääkäri, haen hänet koulusta ja vien sitten takaisin. Esikoisella ei ole ollutkaan koskaan reikiä, pesee hampaansa hyvin eikä paljon tarvitse patistella. Kuopus on toistamaata, hampaidenpesu on työlästä ja tekee sen todella hutiloiden. Ja auttaa ei saa. Reikiä ei ole kyllä ollut. Toivottavasti niitä ei tänäänkään löydy.

Kuopus piirsi illalla paperille mallin minkälaisen kuvion hän haluaa rannekkeeseensa. Lupasin tänään kokeilla mallia...

Pomo viestitteli että töissä hirmu hulina. Jee. Mitenköhän onnistuu mun tuntien pitäminen kasassa? Kun teen osittaista hoitovapaata niitä ylityötunteja ei auttaisi kamalasti tulla. Pitää tasata ne kolmen viikon sisällä. No,  palkatkoon lisää väkeä. Sopimus on tehty vuoden loppuun. Pitää katsastaa tuo tulotaso miten paljon se vaikuttaa. Nimittäin jos nyt ei kamalan tiukkaa tee niin kyllä haluttaisi jatkaa hoitovapaata. Ehkä työnantajallakin on siihen jotain sanomista. Katsotaan.

Matkan varausmaksu 600 euroa maksettu. Huh, joulukuussa loppusumma. Onneksi tulee veronpalautusta juuri sopivasti.

Harrastukset alkaa tällä viikolla Esikoisella. Keskiviikkoisin on sähly. Itsepuolustus alkaa tänään ja sinne meno on vielä harkinnassa. Riippuu kuulemma meneekö J myös. Jatkossa myös pesäpallossa on saliharkkoja, nähtävästi sunnuntaisin. Ja Kuopus harrastaa kotona.