Poika nukkuu vielä, annetaan vaan nukkua. Lomaviikko edessä eikä ole kiire minnekkään. Niin, vaikka hiihtolomaa kovasti hehkutin MULLA sitä ei ole. Perheen ukot vaan lomailee.

Illalla huomasin miten paljon pojan kanssa tulee "keskusteltua" kun ollaan ihan kahdestaan. Ei ole kukaan keskeyttämässä, ei ole kukaan ärsyttämässä tai vaatimassa huomiota itselleen. Mutta voi olla että loppuviikosta alan jo kaipaamaan hieman säpinää...Elämähän menee aivan liian rauhalliseksi tällä kokoonpanolla. No, kyllä se loppuviikko tulee ja saadaan isoveli mukaan kuvioihin.

Eilen kun oli aikaa ajatella niin päätin tänä vuonna tehdä kaikki mahdolliset joululahjat itse. Joo. Mummille aloitin pipon tekemisen ja se on kohta valmis. Pipolle vielä seuraksi kaulaliina niin paketti on valmiina. Naisille on helpompi tehdä itse lahjoja. Miehille voisi tietenkin neuloa sukat mutta en ole "sukkaihmisiä" .Kummilapsille teen kanssa pehmeitä paketteja, siihen kirjat vielä seuraksi niin hyvä tulee. Joo, kyllä mä olen jouluihminen.