Mahtava sää ulkona. Koululla on yleisurheilukilpailut tänään ja olinkin jo aamupäivällä katsomassa viitosluokkalaisten poikien pituutta. Esikoinen hyppäsi, ei tainnut olla oikein askelmerkki kohdallaan, viimeisellä vuorolla taisi onnistua paremmin. Mutta hauskaa pojilla tuntui olevan. 600m on vielä klo 13.15 ja sitä mennään katsomaan. Kuopus tulee koulusta, syödään välipala ja painellaan kentälle.

Ostin villapuseroon langat. Kummipojalle ajattelin tehdä 110cm puseron. Nyt olen tarkkana ja seuraan ohjeita tarkasti. Novitan moniraitaa ostin, ohjeet katsoin Novita Klubista. Että  nyt  onnistuu. Ostin vihreäsävyistä lankaa. Pojilta on jäänyt vanhaksi vihreä toppaliivi niin annan sen kiertoon. Sopivat sitten melkolailla hyvin yksiin.

Kuopus ei osallistunut juoksuun eikä pallonheittoon. Joku poika oli siitä maininnutkin "sä et osallistu mihinkään" ja poika oli pahoittanut mielensä. Illalla sanoi että ei halua ollenkaan koko kisoja edes katsomaan. Ensi viikolla on opettajan kanssa vanhempainvartti. Hyvä juttu.