Virpomispäivää!!! Onneksi meillä on rauhoittunut tuo virpomassa käyminen. Esikoinen aikanaan oli kova poika kiertelemään ja virpomaan. Ja suklaata riitti! Tänään käytiin anopilla että mummo ja ukki tuli virvottua. Kuopus ei ole innostunut enemmän kiertelemään.

487182.jpg

Tässä kuva rakennukselta. Terassilta ja oven takana on kodinhoitohuone. Projekti etenee. Ulkoapäin melkein valmista mutta sisältä totaalisen kesken.

Käytiin Kuopuksen kanssa lenkillä ja poika löysi kolme olutpulloa. Kohta on muovikassillinen täynnä ja viedään se kauppaan. Saunassa eilen poika kertoi että oli koulumatkallaan löytänyt muovipussin jonka sisällä oli ollut täysinäinen oluttölkki. No poika oli avannut sen ja tyhjentänyt! Siis kaatanut sisällön maahan... Kerroin että poika voisi tuoda sen ihan kokonaisena kotiin jos se yleensä pakko on tuoda. Poika kysyi sitten minulta että aijonko minä sen juoda? Oltiin siis saunassa ja minulla oli siideritölkki kädessä...No ei, en minä sitä juo mutta olisihan se ikävää jos vaikka oluet kaatuisi päällä. Joo. Semmosia keskusteluja.

Esikoinen on "innostunut" noihin pelikoneisiin. Siis näihin hedelmäpeleihin sunmuihin mitä kaupoissakin on. Eihän niitä saa pelata kuin 15-vuotias. Tai sitten vaikka vanhempansa kanssa. Täällä kaupoissa tarkkaillaan melko tarkkaan ja kielletään alaikäisiltä pelaaminen. Mikä onkin ihan oikein. Mutta sitten täällä on turkkilaisen miehen pitämä kioski, pizzeria ja siellä ei asiasta välitetä. Eli pojat pelaavat sitten siellä. Puhuttiin asiasta ja kerroin mitä mieltä asiasta olen. Mutta kun KAIKKI menee sinne... Nyt vaan poika oli onnettomasti voittanut siinä koneessa 15 euroa ja nyt luulee voittavansa aina. Eli luultavammin melko nopeasti huomaa itsekkin mikä on homman nimi.

Töissä oli se yksi palaveri keskiviikkona eikä se ISOpomo mitään meidän osastolle erikoista puhunut. Mutta tulevana keskiviikkona pitää sitten meille ihan OMAN palaverin missä varmaan tulee vähän kurinpalautusta. Mutta masentava fiilis on vähän. Meidän osastolla puolet porukasta vaihtuu. Ja juuri kesäksi jolloin on kiire ja uuden ihmisen hankala aloittaa ja oppia työt siinä kiireessä. No, toivottavasti joku edes hakee niitä paikkoja.

Esikoiselle sain huomiseksi, aamuksi ajan lekurille. Pitää saada reseptit allergialääkkeisiin ennen koivun kukintaa. Onneksi miehellä on vapaata joten voi mennä mukaan.

Vajaa työviikko siis edessä. Perjantaina heti aamusta lähden sitten poikien kanssa ajamaan kohti Turkua.