Oli oli. Aamulla tosiaan kun kömmin viideltä ylös tilillä oli rahaa ihan reilusti. Onhan minulla tänään tilipäivä ja kun tilissä on vähän bonustakin niin näkyihän se. Ja sitten on lapsilisäpäivä. Eikä muuten rahantuloa voi estää mikään, Veikkauksen joulukalenterista raaputin esiin toisen kuusen eli voitin 5 euroa!!

No sitten maksoin nipun laskuja ja kävin kaupoilla. Nyt ei ole rahaa. Semmosta ylimäärästä meinaan. Kyllä varmaan ruokaa ja bensaa saadaan mutta muuten...Toivotaan että Pukki tuo rahaa(kin).

Paikallisessa halpahallissa oli jo paljon alennuksia. Anopille ostin yöpaidan kun olivat kaikki -40 %. Kynttilälyhdyn ostin kotiin kun edellinen hajosi kesän aikana mystisesti varastossa. Se oli -50%. Ja lelut ja pelit oli kanssa -30%. Mutta ei legot valitettavasti.

Aamulla kun miehen kello soi minä kömminkin takaisin sänkyyn ja sain vielä unen päästä kiinni. Tämä on vapaalla mukavaa!

Kohta haen pojat koulusta. Ja sitten katsellaan todistuksia. Kuopuksella voi olla rastit missä sattuu. Kovin on huolimaton kaveri. Käsiala on mitä on. Kyllä kun hän keskittyy niin siitä käsialasta saa selvän. Mutta kun kaikki tehtävät pitää aina tehdä kamalalla kiireellä...Esikoista jännitti että saako musiikista vitosen ja uskonnosta kympin. Katsotaan.