Yöllä oli lunta satanut noin 20 cm että lumitöitä sai tosiaan tänään tehdä. Ja oli vielä melko raskasta lunta. Kävi ihan kuntoilusta!

Kuopus sanoi nukkumaan mennessään että päähän ja mahaan sattuu. Ei halunnut särkylääkettä, toivottavasti ei  poika ole kipeäksi tulossa. Ihmeen hyvin on säilytty ympärillä vellovista mahataudeista ja flunssista.

Kuopuksen kanssa käytiin uimassa. Ihan kivaa oli kun ei olla pitkään aikaan käytykkään. Luisteluharkat jäi tänään väliin. Sehän on jääkiekkoseura joka niitä harkkoja pitää ja heillähän on tavoitteena että mahdollisimman moni jatkaisi sitten lätkän peluuta. Ne harjoitukset on muuttuneet jotenkin "vakavimmiksi". Leikkisyys on hävinnyt. Ja Kuopus nyt ei tosiaankaan halua pelata jääkiekkoa vaan luistella. Ja ei ole oikein niistä harjoituksista nyt tykännyt. Taidetaan jäädä sieltä nyt kokonaan pois.

Työviikko sitten taas alkamassa. Kolme iltavuoroa, torstaina vapaata ja lauantaina töitä. Koululaisilla kaksi viikkoa vielä koulua ennen hiihtolomaa.

Minä en muuten tiennyt että laskiainen on kristillinen juhla. Taas tuli opittua uutta!

Esikoiselle tuli tekstiviesti jossa pyydettiin kotibileisiin perjantaina. Luokkakaverilta, tytöltä tuli tuo kutsu. Ihan fiksusti siinä oli myös tytön äidin puhelinnumero. Puhuttiin tuon asian tiimoilta myös vähän näitä "tyttöjuttuja". Hyvä juttu.

Minä olen  aamuihminen ja tänäänkin kävin kävelylenkillä heti aamulla. Työpäivinä se ei oikein onnistu. Kunto on selvästi kasvanut, tänään tein jo pidemmän lenkin. Nyt olen kahtena päivänä ottanut särkylääkkeen tuohon käteen ja kipu on hävinnyt. Aamulla käyn labrassa.

Jaaha, sää on kylmenemässä.