Pojat katsoo Tuntematonta. Tuntuu varsinkin Kuopukselle kolahtavan. Onhan tuossa tuo kielenkäyttö vähän niin ja näin.

Ulkona reipas ulkoilusää: vettä sataa. Aamupäivällä kävin Kuopuksen kanssa lenkillä. Poika pyörällä ja minä märillä lenkkareilla ja sukilla. Oikein reipasta. Sitten leivottiin pipareita. Reipasta touhua olikin se kun kolme poikaa näperteli. Nyt on pipareita riittävästi ja piparkakkutalon osaset paistettuna.

Ruoaksi syötiin eilistä jauhelihakeittoa. Uunissa on paisti ja teen sitten valkosipuliperunoita vielä lisäksi. Kaupasta ostin rosollia, se on Kuopuksen herkkua. Syödään  illemmalla sitten "vähän" juhlavammin. Just.

Kuopus oli sitten eilen loppujenlopuksi päässyt koulutielle. Soitti kyllä minulle M U U T A M A N kerran. Oli mennyt yksin alkumatkan ja sitten tavannut rinnakkaisluokkalaisen tytön jonka kanssa oli mennyt kouluun. Tyttö oli kulkenut vanhempiensa kanssa jotka olivat samalla menossa lenkille. Tuolla tytöllä(kin) on vaikeaa kouluunlähtö yksin. Vanhemmat saattelevat tilanteen mukaan. Harmi kun heillä ei ala koulu samaanaikaan kuin kerran viikossa.

Veronpalautuksest sitten tuli ja osa menikin jo joutuisasti. Kiva käydä ruokakaupassakin kun ei tarvitse miettiä ollenkaan mitä niihin ostoksiin menee. Toisaalta se on vaarallista, satanenkin menee melko kivuttomasti.

Nyt kuunnellaan lisää tuota aseen paukuttelua.