Meillä täällä kotona tehdään kovaa vaalityötä. Esikoisen kaverin isäpuolen sukulainen (!) on ehdokkaana. Ja nyt sitten pitäisi ääni antaa hänelle. Perheen autossa komeilee komeat vaalitarrat. Esikoinen on aivan varma siitä että tämä nainen on minunkin ääneni ansainnut. No, onneksi on tämä vaalisalaisuus. Itseasiassa  olen miettinyt jos jättäisin äänestämättä, ensimmäistä kertaa muuten. No, ehkä saan itseni hilattua äänestyspaikalle sunnuntaina.

Töissä kummia. Kesä tosiaan on tosi rankka meillä aina. Nyt on yksi sijainen sanonut lopettavansa toukokuussa ja tänään työkaveri ilmoitti hakevansa vuorotteluvapaata kesäksi. APUA!!! Sanoi jos ei saa vuorotteluvapaata jää pitkälle sairaslomalle. APUA!!! Ottaa päähän niin paljon etten viitsi edes ajatella. Ymmärrän toki että M hakee vuorotteluvapaalle. En ihmettele. Hän sanoi minulle tänään että ihmettelee miten minä jaksan. Niin. Niin minäkin välillä ihmettelen. Meidän työpaikka tai meidän osasto on pikkusessa kriisissä. Eikä niin pikkusessakaan. Tarttis varmaan tehdä jotain. Esimies suunnittelee omaa lomaa kesäksi. Niin. Pitää yrittää puhua huomenna pomon kanssa sillälailla varovasti. Kauttarantain. Yrittää edes jotakin.

Kuopus sanoi että oli tylsä viimonen välitunti. ? No kun kaikki muut pojat joutui olemaan sisällä kun niillä oli sukat märkinä. Minä pakotin aamulla kumisaappaat pojalle. Ihana kevät!

Esikoinen tuskailee kun pitäisi lukea perjantaiksi yhtä tylsää kirjaa 30 sivua. Ei siinä mitään, poika on kova lukemaan mutta kirja on vaan niin tylsä. Tulee mieleen oma kouluaika kun pakolla piti jotakin lukea. Ei mukavaa. Moni on jättänyt lukemisen kokonaan kun ne koulussa luetut kirjat oli niin tylsiä.