Ihanan, ihana vapaapäivä. Olen ottanut oikein rennosti. Siivous hujanhajan, petivaatteet ulkona ja imuri keskellä lattiaa. Kuopus ei "suostu" keräämään legoja. Laitan kohta imurin päälle niin poika saa vähän vauhtia tuohon touhuun. Olen minä ennenkin legoja imuroinut...

Esikoinen ollut koko päivän kaverin kanssa. Milloin meillä milloin heillä ja milloin ulkona. Käytiin hampurilaisella, Esikoinen ollut useasti kaverin isän kanssa syömässä niin ajattelin vuorostaan minäkin. Poika menee vielä yöksi kaverille. Ovat sitten olleetkin ainakin 40h putkeen yhdessä. Semmoinen vaihe päällä että aina pitää olla kaveri mukana. Hyvä että vessassa käy yksin! Välillä pitää ihan pakottaa poika vaan "meitin" seuraan.

Kuopus tyhjensi hiekkalaatikon vedestä ja puuhaili autojen kanssa siellä. Joulukuussa!

Miestä työllistää rakennusprojekti. Olen vähän tai en niin vähääkään ulkona koko touhusta. Onhan se selvä että se on MIEHEN talo ja MIES sen maksaa sunmuuta. Mutta jos siitä on tarkoitus tulla MEIDÄN perheelle asunto, koti, niin olisi enemmän kuin suotavaa että minkäkin olisin touhussa mukana jotenkin. Ainakin suunnittelemassa sitä jos nyt ei toteuttamassa.

Kuopus tuli tähän koneelle selittämään asiaa. Apua, nyt kun hän osaa lukea niin täähän on vaarallista. Pitää vähän katsoa koska kirjoittaa ja mitä kirjoittaa.

No esitinkin miehelle kysymyksen että kenen kanssa hän aikoo taloon muuttaa. Sain hölmön katseen.

Nyt tuo poika lukee tätä, pitää lopettaa!