Niin väsyttää, se on tuo toisten urheilun seuraaminen NIIN väsyttävää puuhaa. Pojilla oli kolme peliä joista kaksi ensimmäistä hävisivät melkoisen murskaavasti mutta sitten viimoisen voittivat. Ja kyllä olivat onnellisia! Hyvä lopetus turnaukseen. Esikoinen löi voittojuoksijan kotiin! Hurjasti ovat pojat kehittyneet taas, harjoitus tekee mestarin tuossakin lajssa. Kuopuskin jaksoi hyvin kentän reunalla. Viimeisen pelin aikana ei paljon peliä seurannut kun oli kaveri jonka kanssa olivat leikkipuistossa.

Vettä sataa.

Pojat rakentelevat legoilla. Ovatkin tehneet sitä jo muutaman kerran lomaviikon aikana. Harvinaista että Esikoinenkin innostuu puuhaan. Hyvä juttu.

Lomalla saa tehdä ruokaa melkein jatkuvasti. Pojilla on aina nälkä. Kaksi lämmintä ruokaa päivässä...Syödään toki useasti samaa ruokaa kaksi kertaa peräkkäin. Kohta alkaa ideat loppumaan, ei jaksaisi vääntää samoja ruokia jatkuvasti. Sitten itse tulee syötyä liian usein kun sen ruoan kuitenkin tekee...Riittäisi itselle yksi lämmin ruoka päivässä.

649400.jpg

Ihanan kesäinen kuva loppuun. Kuopus mummon kanssa kesämökin laiturilla.