Vielä kirjoittamaan ennen kuin Vuodatukseen tulee tuo tauko kirjoittamisessa....

Hiljaista ollut täällä pari päivää. Aika vaan on jotenkin mennyt.

Tiistaina oltiin illalla luistelutapahtumassa todella koleassa kelissä. Tuuli teki pakkasen tosi purevaksi. Kuopuksen kanssa lähdettiin tunnin jälkeen kotiin mutta Esikoinen sitkeästi jatkoi loppuun saakka. Sillä seurauksella tosin että vilustui oikein kunnolla. Oli eilisen päivän kotona. Ei kuumetta mutta ääntä ei oikein lähde, kurkku kipeänä ja silleen. Mutta sai risteilylahjakortin! Eli siellä kun luisteli puoli tuntia sai tuon lahjakortin. Ja hiihtolomalla poika lähtee Mummin kanssa risteilemään. Melko varattuja oli matkat, ensin yritetettiin sunnuntaina lähtöä mutta piti siirtää se maanantaiksi.

Tänään poika oli jo koulussa. Ja huomenna on ne kotibileet. Valmistautuminen on jo aloitettu: tänään värjättiin hiukset ja poika imuroi sukkansa. Joo. Pojalla on Mummon kutomat mustat villasukat jotka on aina jalassa. Ja ne on pohjasta "nyppyyntyneet". Poika sitten imuroi ne. Nyt ne kuulemma kelpaavat. Minulla on huomenna iltavuoro joten tänään vähän yritin "evästää" poikaa. Sanoin että jos ei tule kotiin sovittuna aikana tulen hänet itse hakemaan. Kuulemma tulee ajallaan kotiin, minun ei tarvitse vaivautua häntä hakemaan.

Tänään ollut vapaapäivä. Mennyt tosi laiskasti. Suurin saavutus on tuo hiusten värjäys ja riisipuuron keitto. Pitäähän sitä ottaa rennosti.