Meillä esikoinen flunssassa ja nyt loppuviikko menee sitten kotona. Se on hassua kun sairaana saa katsoa telkkaa ja olla tietokoneella MELKEIN rajoituksetta niin sitten se kyllästyttää. Muulloin aina mangutaan että kun aina vaan rajoitetaan ja kellon kanssa vahditaan. No kyllähän sen ymmärtää että kyllästyttää sairastaminen ja sisällä kököttäminen.

Töissä raskas viikko. Ylitöitä pitäisi tehdä mutta hankalaahan tuo on. Mies iltavuorossa ja eskarilainenkin pitää ajoissa hakea kotiin. Minulla ei ole ketään "tuttua" joka voisi joskus pojan hakea eskarista jos itse joudun olemaan töissä vähän myöhempään. Joskus on mies hakenut pojan kesken työvuoronsa. Lauantainakin töihin menon uhka leijui ilmassa mutta osasin olla jyrkkänä ja kieltäytyä kunniasta. Seuraavat kaksi lauantaita sitten menevätkin töissä. Meillä pojat ovat olleet keskenään pari lauantaita tänä talvena kun olemme molemmat olleet töissä. Hyvin on mennyt. Esikoiselle olen maksanut "palkan" pikkuveljen hoidosta. Onhan sitä aina vähän huoli että mitä tapahtuu mutta hyvin on toiminut. Olisihan pojalla mahdollisuus mennä hoitoon lauantaina mutta me nyt on toimittu näin.

Väsyttää että kohta sänky jo kutsuu. Huomenna jännä päivä eskarilaisella. Ensiksikin eskarissa on lelupäivä, sitä aina odotetaan innolla. Sitten illalla on poika kutsuttu eskarikaverin synttäreille. Poikaa jännittää kovasti juhlat kun äitiä ei ole kutsuttu...Lupasin kyllä olla aluksi vähän aikaa siellä. Poika ei ole ollut ennen heillä kylässä.