No niin, reissu on heitetty. Tänään oltiin kotona 17,30. Illan olenkin purkanut tavaroita, pessyt pyykkiä, tehnyt ruokaa, saunonut...Että arkea taas.

Ajosää suosi meitä. Kotiinpäin ajellessa noin 50km ennen kotia lunta alkoi satamaan mutta tie oli kuitekin sulana. Kotona olikin sitten lunta satanut kymmenen senttiä! Turussa pellot olivat vihreinä ja täällä vaan lunta!

505924.jpg

Hotellin ikkunasta oli hienot näkymät!

505920.jpg

Merellä tuulee aina! Laiva ei kyllä keikkunut, onneksi.

505925.jpg

Sunnuntaina kävimme täällä. Tuonne laivaan ei vaan valitettavasti pääse tähän vuodenaikaan, pitää joskus kesällä yrittää uudelleen. Pojat pitivät paikasta, oli paljon veneitä ja laivoja.

Laivalla Esikoinen hieman valitteli kun ei ole kaveria matkassa. Meinasi äidin ja pikkuveljen seura käydä pitkäksi. Mutta toisaalta pojat olivat keskenään enemmän kuin normaalisti mikä oli tietenkin hyvä juttu. Eivät tapelleet koko ajan. Kun muita kavereita ei ollut niin toimeen oli tultava.

Minä nukuin monta yötä todella huonosti, ihanaa päästää omaan sänkyyn.

Idolskuume meillä vielä(kin) kova. Ja kun Ari, suosikki vielä voitti. Varattiin liput ja mennään toukokuussa Jyväskylään katsomaan kun Idolit lähtevät kiertueelle.

Huomenna sitten töihin. Pomo lomailee viikon joten vajaa kokoonpano töissä. Toivottavasti ei nyt olisi kamala kiire.

Nyt pyykkiä ripustamaan...