Perjantai jo, mihin tämä viikko on mennyt?

Eilen Esikoinen oli kaverinsa kanssa kaupungissa. Kaverin äiti meni illalla harrastamaan ja pojat samalla kaupoille. Kotiin tultua poika sanoi että oli ihanaa kun KERRANKIN sai rauhassa katsella.?? Pelihyllyllä olivat viihtyneet. Joo, tiedän tunteen. Minä aina hoputan poikia pois sieltä pelihyllyltä, minulla ei riitä kärsivällisyyttä katsella pelejä kymmentä minuuttia kauempaa. Ja ensi viikolla kuulemma uudestaan...

Aamulla käytiin Esikoisen kanssa keskustelua ihonhoidosta. Vein pojat kouluun ja kävin kaupassa ja ostin pojalle huulirasvan, kosteusrasvan ja ihonpuhdistusaineen. Finnejä alkaa olemaan. Yhdellä luokkakaverilla on "siis ihan karseesti" finnejä ja poika aloitti nyt sodan niitä vastaan. Pojalla on nenänalustan iho todella kuiva, sitä varten tuota rasvaa.

Sairasloman viimoinen "oikea" päivä. Arkea alkaa taas pukkaamaan. Mistä minä otan ajan tuolle television katselulle ja käsitöille? Viimoiset neljä viikkoa olen kiitettävästi seurannut televisiota ja tässä koneellakin on tullut oltua. Huoh...Kohta pitää katsoa Kotikatu, surullinen jakso tulossa.

BB:ssäkin tapahtuu vaikka mitä. Illalla katselin kun porukka juhli. Onnellisia olivat kun viikkotehtävä meni läpi. Kyllä se Tiina taitaa sieltä pudota. Ja varmaankin jo haluaa kotiin ainakin enemmän kuin Farbod. Ja seuraavana tippuu sitten Pia.