Kyllä, tänään pääsi niin käymään. Kun on kesäloman tähänastisin kylmin ja sateisin päivä meidän pojat tahtoo lähteä uimaan! Ja juuri sille "parhaalle" uimarannalle tuonne vähän kauemmaksi. Ehdottelin samaa reissua useammankin kerran viime viikolla mutta ei innostanut ketään. Mutta tänään oli kuulemma hyvä päivä lähteä. No oli rauhallinen ranta ja vesi oli yllättävän lämmintä.

655378.jpg

Rannasta muutaman kymmenen metrin päässä on tuommoinen hieno laituri. Uin kyllä sinne mutta enhän minä sinne ylös pääse kun ei ole tikkaita...Sieltä on sitten hyvä hyppiä kun ranta on muuten niin matala.

655390.jpg

Kyllähän se sääkin kummasti kirkastui. Rannalla on hieno pukukoppi. Tämä ranta on kylätoimikunnan ylläpitämä ja todella siistissä kunnossa.

Esikoinen oli pesäpalloharjoituksissa ja me käytiin Kuopuksen kanssa sillä aikaa mökillä viemässä posti mummolla ja ukille jotka siellä ovat "lomailemassa". Tultiin takaisin urheilukentälle ja muistelin että jalkapalloharjoitukset alkavat tänään. Kuopus (ihme ja kumma) innostui ja hän sitten jäikin harjoituksiin. Poikia ei ollut paikalla kuin kolme joten saivat aika yksilöllistä valmennusta. Mutta ilmoitus harjoituksista oli vasta tämän päivä lehdessä. Ensi viikolla on sitten toivottavasti enemmän porukkaa.

Pojat puuhaavat legojen parissa. Esikoinen rakentaa mielellään mutta ei "leiki". Kuopus siitä valittaa...Sanoin vaan että olisi tyytyväinen kun isoveli väsää hienoja rakennuksia. Olenkin aina sanonut että legot, pelit ja kirjat haluan säilyttää "vastaisuuden varalle". Kuopus sitä ihmetteli mitä tarkoitan ja kerroin että jos joskus minusta tulee mummo niin säilytän nämä lastenlapsille. Kenen lapsille poika kysyi...Sitten kovasti nauratti kun mietittiin kuinka monta lasta kukakin saa. Poikia vaan kuulemma jos jotain on "pakko" lapsia "saada".